Mijn naam is Danique Castricum en ik ben in 2015 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam.

Ik heb voor mijn afstudeerscriptie een onderzoek gedaan naar de mogelijke bijdrage van ergotherapie aan wijkteams. Met dit onderzoek heb ik de Ergotherapie Nederland HBO- afstudeerprijs 2015 gewonnen. Ik vind het een uitdaging om het beroep ergotherapie bekender te maken en samen te werken met andere hulpverleners in de wijk om goede zorg te kunnen bieden.

Na mijn studie ben ik direct aan de slag gegaan op de poliklinische revalidatie afdeling van het Spaarne Gasthuis. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf opgezet waarbij ik op freelancebasis werk voor verschillende ergotherapie praktijken.

Ik haal er energie uit om iets voor een ander te kunnen betekenen. Deze energie kan ik kwijt in het beroep ergotherapie, andere helpen door gebruik te maken van je eigen creativiteit en probleemoplossend vermogen.


kinderergotherapie haarlem, kinder ergo, kinder ergotherapie, kinderergo, Kinder ergotheratie Haarlem, Kennemerland, Heemstede, Bloemendaal, Ergotherapie, baby massage, ergo therapie, kinderergotherapie, kinderergo, kinder ergo, ergotherapie voor volwassenen, ergotherapie voor kinderen, ergotherapie, kinderergotherapie, ergo, fijne motoriek, Haarlem, ergotherapie, kinderen ergotherapie, kinderergotherapie haarlem, praktijk, baby massage, ergotherapeute, Elise Hillebrand Ergotherapie, Volwassenen ergotherapie, ergotherapie volwassenen, ergotherapie kinderen, ergotherapie babies, baby ergotherapie voor kinderen, schrijftraining, schrijfproblemen, sensorische informatieverwerking, ik leer anders coaching, FON screening, fijne motoriek problemen, voorzieningen aanvragen, shantala babymassage,Elise Hillebrand